Huset har brug for dig

For snart 2 år siden vedtog vi i sognet at vores forsamlingshus skulle være et nøglehus. Næsten 90 personer stemte for denne ide og det ville være så dejligt, hvis nogen af disse 90 vil melde sig til at hjælpe os, så vi er fælles om driften af dette skønne hus.

Bestyrelsen må erkende, at der er meget at lave med driften af Kølstrup Forsamlingshus som nøglehus. Vi vil gerne lave flere undergrupper med forskellige ansvarsområder. Vi vil gerne lave en gruppe der vil stå for at tjekke huset både før og efter udlejninger. I foråret efterlyste vi frivillige kræfter til at hjælpe os med diverse opgaver. Vi har hørt fra 5 personer, som glad er hoppet med på vedligehold af udearealer efter behov og køkkenrengøring 4 x årligt, her mangler der to personer. Vi vil meget gerne have flere til at melde sig og bakke op om driften af Kølstrup Forsamlingshus.

Vi forstiller os grupper, hvor man tilmelder og internt bliver enige om, hvordan og hvornår opgaverne løses. Grupperne skulle gerne være selvkørende. Vi har brug for alt den hjælp vi kan få, og jo flere der melder sig, jo mindre arbejde er der til den enkelte.

Vi håber, at rigtig mange vil støtte op om huset – både på arbejdsdagen, men også gerne med tilmeldinger til grupper, som kan bidrage med lidt af hvert hen over året. Og ikke mindst som bestyrelsesmedlemmer – det er vigtigt for husets videre drift

Vi har brug for bestyrelsesmedlemmer til 2020

Vi kommer til at mangle 4 bestyrelsesmedlemmer til generalforsamlingen i februar 2020.

Tænk på, om det ikke kunne være lige netop dig – eller hjælp os med at finde nogen, der gerne vil.

Mange hilsner fra

Bestyrelsen i Kølstrup Forsamlingshus

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *